miercuri, 29 mai 2013

Conferintele Wall-Street

CONFERINTELE Wall-Street.ro

 M&A Outlook - Editia a V-a

Wall-Street.ro va invita la M&A Outlook - Editia a V-a, cel mai important si interactiv forum de dezbateri dedicat pietei de fuziuni si achizitii.

Care sunt antreprenorii-vedeta care au incheiat tranzactii anul acesta? Ce recomandari au marii antreprenori pentru proprietarii de companii care vor sa atraga un investitor? Cum arata bilantul primei jumatati din 2013 in piata de fuziuni si achizitii? Care este calendarul marilor privatizari? Care sunt coordonatele pietei de M&A romanesti? Care este starea mediului antreprenorial romanesc? Vom vedea consolidari sectoriale ale capitalului autohton? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care isi gasesc raspuns miercuri, 29 mai, in cadrul conferintei M&A Outlook - editia a V-a, realizata de Wall-Street.ro in parteneriat cu Ernst&Young, Raiffeisen Investment, Erste Asset Management si casa de avocatura PeliFilip.

LIVE VIDEO AICI




Moderator:
Claudiu VRINCEANU - Redactor-Sef Wall-Street

Key Speakeri:

Ion STURZA - Presedinte Fribourg Capital

Octavian RADU - CEO Radu Holding

Octavian Radu este unul dintre cei mai apreciati antreprenori din Romania. CEO al Radu Holding, Octavian Radu este cunoscut pe piata romaneasca datorita celor peste zece exit-uri incheiete in ultimii ani.

Radu IONESCU - CEO Kinecto

Radu Ionescu este fondatorul Kinecto, una dintre cele mai mari agentii de digital din Romania, parte din grupul de comunicare Tempo Creative Group, care a fost vanduta catre Aegis Media. Valoarea tranzactiei poate urca pana la 5 milioane de euro, in functie de performantele companiei.

Marcel BARBUT - CEO AdePlast

Marcel Barbut este CEO al companiei AdePlast, specializata in productia de adezivi, mortare uscate, vopsea si polistiren expandat, avand fabrici la Ploiesti, Oradea si Roman. Compania controlata de Marcel Barbut a preluat anul acesta operatiunile Dufa in Romania si Bulgaria.

Mihai POP - Manager Ernst&Young

Carmen PELI - Partener PeliFilip

Ioana FILIPESCU - Managing Partner - Raiffeisen Investment

Dragos NEACSU - CEO Erste Asset Management

Dragos Neacsu are o experienta de peste 16 ani pe piata financiara romaneasca si internationala: CEO SNCDD, CEO Raiffeisen Capital & Investment, membru Comitetul Bursei de Valori Bucuresti, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, reprezentant al Romaniei in diferite institutii financiare internationale, negociator al acordului pentru recuperarea creantelor din Irak, promotor al pachetului legislativ privind fondurile ipotecare si al introducerii pensiilor administrate privat.
La momentul de fata este CEO al SAI ERSTE Asset Management, ocupa pozitia de Presedinte al Asociatiei Administratorilor de Fonduri din Romania (AAF) si este membru al Grupului de Lucru privind Investitiile pe Termen Lung din cadrul Asociatiei Europene a Administratorilor de Fonduri (EFAMA).
A fost absolvent al primei clase a programului MBA Romano-Canadian, program lansat in cooperare cu UAQM, McGill Universities si Academia de Studii Economice Bucuresti.

Lucian ANGHEL Presedinte - Bursa de Valori Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu